Kutsu metsä toimistoosi

Toimiston valkoiset seinät kaipaavat ylleen männyn tuuheina riippuvia oksia, pitkä paljas käytävä jalan alla pehmeästi rahisevia mättäitä, tuolin ja pöydän kliiniset pinnat pihkan karheaa tuoksua. Suodatinkahvi huutaa ripausta nokipannun patinaa, loisteputki saisi ottaa mallia auringonkajosta aamun ensi hetkinä, kun valo siivilöityy suopursujen ylle nousevasta usvasta eränkävijän kasvoille. Sisällä ollessaan ihminen kaipaa ulos; metsään, soille ja erämaihin. Sinne sinä kuulut.

Huutosi on kuultu, ja metsä tulee nyt luoksesi toimistoon. Sastan vaatteiden juuret ovat syvällä suomalaisessa erämaassa: luonnosta eläville suunnitellut tuotteet tuovat pienen palan koskematonta luontoa urbaaniin ympäristöön.

Sastan tuotteet henkivät suomalaisen eränkävijän arvoja. Ekologisuus, klassinen muotoilu ja pitkä käyttöikä ovat lähtökohtia Sastan toiminnalle, jossa luonnon hyvinvointi asetetaan yhtä korkealle kuin ihmisenkin. Mehän olemme yhtä. Sastan yritysvaatemallisto tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja oman elämänsä eränkävijöille. Erämaassa testattuihin ominaisuuksiin voit luottaa sataprosenttisesti myös kaupunkiympäristössä, sillä ne on tehty luontoa arvostaville ihmisille kaikkialla.

tuo metsä toimistoosi

Erottuville eränkävijöille

Sano ei kertakäyttömuodille

Sasta tekee ajattomia ja pitkäikäisiä vaatteita. Kun laadusta ei tingitä suunnittelussa, materiaaleissa tai tuotannossa, vaatteet myös kestävät. Kestävimmätkin vaatteet tarvitsevat kuitenkin joskus huoltoa. Koska mielestämme vaatteet kannattaa korjata eikä ostaa uusia pikkuvikojen vuoksi, meillä on oma korjauspalvelu, joka huolehtii vaatteesi pitkästä käyttöiästä.

Katso lisää

Anna yrityksesi persoonan loistaa

Sasta saa yritykset erottumaan. Vaatteemme personoidaan yrityksesi logolla tai muulla tunnuksella. Suurempia tilauksia on mahdollista tehdä yrityksen brändin mukaisilla väreillä sekä personoiduilla naru- tai nahkavetimillä. Lisäksi voit valita vetoketjujen ja nyörien värin toiveidesi mukaan värikartastamme.

Ota yhteyttä!

Elämä kaupunkiympäristössä on toisinaan kliinistä. Jos haluat tuoda omaan toimistoosi ripauksen koskematonta luontoa, jätä yhteystietosi, niin tuomme metsän luoksesi.

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsimme juuri sinun yrityksellesi sopivan univormun, jolla kerrotte maailmalle arvoistanne.

Sastan vaatteet ovat myös hyvä lahja annettavaksi niin työntekijöille kuin liikekumppaneille.

Kuulen metsän kutsun ja haluan vastata.