Sasta – luottokumppanisi missä ikinä liikutkin

Sastan etumatka metsästys- ja retkeilyvaatteiden asiantuntijana alkaa siitä, mihin hoidetut tiet ja helppokulkuiset polut päättyvät. Lunastamme asiakaslupauksemme tilanteissa, joissa sinun on pystyttävä luottamaan ulkoiluvarusteisiisi sataprosenttisesti.

Sasta on tunnettu ikivihreistä klassikoistaan sekä innovatiivisista uutuuksistaan. 
Sastan tuotteiden ydin on niiden toiminnallisuudessa, kestävyydessä sekä laadukkaissa materiaaleissa, mm. Gore-Tex®-, Windstopper®- ja Ventile® -viimeistellyissä kankaissa. Tuotteet suunnitellaan ja testataan siellä, missä niitä myös käytetään.

Olemme valinneet tehtäväksemme pitää huolta siitä, että sinä et ole koskaan täysin luonnon armoilla – et edes vaativimmissa olosuhteissa.
 

Osa luontoa vuodesta 1969

Sasta on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalan erämaassa, Nurmeksessa. Sastan tarina sai alkunsa vuonna 1969 tarpeesta pärjätä karuissa luonnonoloissa. Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia metsästys- ja retkeilyvaatteita jo yli neljän vuosikymmenen kokemuksella. Myynnistämme jo neljännes tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Jatkuvalla testaamisella ja tuotekehityksellä varmistamme sen, että Sasta pysyy vapaa-aikaansa arvostavan luontoharrastajan ykkösvalintana myös tulevaisuudessa – niin Suomessa kuin maailmallakin.


Lue Sastan syntytarina 

Sääolosuhteisiin et voi vaikuttaa, mutta pukeutumiseesi voit. Asiakaslupauksemme tarkoittaa sitä, että Sasta-tuotteiden käyttäjänä sinä voit jatkaa erä- ja ulkoiluharrastustasi vielä silloinkin, kun muiden on aika lähteä kotiin.
 

Yli 40 vuoden kokemus metsästys- ja retkeilyvaatteiden asiantuntijana

Vahva sitoutuminen kehittymiseen ja asiakastyytyväisyyteen

Kansainvälisesti arvostettu tuotesuunnittelu

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Aidoissa luonnon olosuhteissa testatut tuotteet

Sasta-tuotteiden alkuperä